Over Tom

Huijbers Addiction Care

Huijbers Addiction Care is in 2020 opgericht door Tom Huijbers. Tom (1955) heeft diverse managementfuncties vervuld alvorens hij in 2004 voor herstel koos en daarmee een einde maakte aan zijn actieve verslaving. Die ervaringsdeskundigheid, gekoppeld aan een intensieve opleiding (International Addiction Counselor Training Program en diverse relevante cursussen) maakt van Tom een professionele behandelaar, die zich kan inleven in de wereld van de verslaafde, maar ook de professionele verslavingszorg van binnen en van buiten kent.
Op persoonlijke titel ondersteunde Tom talloze verslaafden op weg naar herstel. Bovendien zet hij zich al vele jaren als freelance behandelaar in voor diverse gerenommeerde klinieken in binnen- en buitenland. Niet alleen ten gunste van cliënten, maar ook bij het stroomlijnen van interne processen, het versterken van het zorgteam en het verbeteren van de organisatiestructuur.
Met een flexibele, multidisciplinaire schil van specialisten bundelt Huijbers Verslavingszorg alle kennis en ervaring die nodig is om zowel patiënten als zorgverleners professioneel te ondersteunen.

Huijbers addiction care. Alle kennis en ervaring voor succesvol herstel.